BÜRO YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Anasayfa » Arşiv Haber 2015-2016-2017 » BÜRO YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BÜRO YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BÜRO

İlçemiz Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okulu Sosyal Bilimler MYO Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencileri ve Danışmanlık görevini yürüten Öğr.Gör.Cahit KAVTELEK Belediye Başkanımızı ziyaret etti.

Sektör Uygulamaları dersi kapsamında her perşembe günü Belediyemize gelen öğrencilerimiz Hizmet Birimlerimizi ziyaret ederek Uygulamalı meslek dersi ile öğrencilerin eğitim-öğretim dönemlerinde edindikleri teorik bilgilerin pratik uygulamalarla iş hayatında nasıl yer aldığını görmeleri sağlanmıştır.Öğretim Görevlisi Cahit KAVTELEK Belediyemizin kapılarını öğrencilerimize açtığı için Başkanımıza teşekkür ederek öğrencilerle birlikte çiçek takdiminde bulundu.

Tür : Diğer Tarih : 11.05.2017