BAŞARILI GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARI DAĞITILDI

Belediye Haber » BAŞARILI GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARI DAĞITILDI

BAŞARILI GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARI DAĞITILDI

BAŞARILI

Belediyemiz ve KOSGEB Giresun İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlemiş olduğumuz 90 kişilik Girişimcilik kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere bugün Belediyemizde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Belediye Başkanımız Şahin YILANCI yaptığı konuşmada ;

''Belediyemiz ve KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliğiyle başlatmış olduğumuz Girişimcilik kursları kapsamında katılmış olduğunuz kursu başarıyla tamamlamış ve bugün burada girişimcilik belgenizi almak üzere bulunuyorsunuz.Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum.

Bu açtığımız kurslara ilginin büyük ve yoğun olması bizleri gururlandırıyor.Hala da çok yoğun talep geliyor.Siz istediniz,biz açtık.İnşallah Hüseyin Hocamızla birlikte sizlerin taleplerine cevap vermeye yine devam edeceğiz.

Bugün burada 90 girişimciye belgesini vereceğiz.Verdiğimiz belgelerle inşallah sizler kendi işletmelerinizi kuracaksınız.Bu işletmelerde başta aile ekonominize sonra ilçe ve en nihayetinde ülke ekonomisine katkıda bulunacaksınız.Bizim tek temenni ve isteğimiz budur.

Ben sözü daha fazla uzatmadan Hüseyin Hocama bırakıyorum.Kendisine özverili çalışmalarından dolayı sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum.Sertifika almaya hak kazanan sizlere de belgenizin hayırlı,uğurlu olmasını diliyor,çalışma hayatınızda başarılar diliyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Tür : Diğer Tarih : 12.05.2017