BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN RAMAZAN AYI MESAJI

Belediye Haber » BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN RAMAZAN AYI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN RAMAZAN AYI MESAJI

‘’Değerli Hemşehrilerim;
Rahmet,Bereket ve Muhabbet ayı olan bir Ramazan-ı Şerif’e daha bizleri ulaştıran Rabbimize hamd olsun.

Ramazan bir hatırlatma ayıdır aynı zamanda.Rabbimizi,kendimizi,yanı başımızdaki komşumuzu,dostumuzu,fakiri,yetimi,unuttuğumuz ne varsa hepsini bizlere hatırlatmaya gelir.İyiliği,güzelliği,paylaşmayı hatırlatmaya gelir.İnşallah tüm bunları hatırlayacağımız bir ramazanı sizlerle birlikte geçireceğiz.

Sevgili Hemşehrilerim;

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Sosyal Belediyecilik anlayışıyla iftar çadırımız tüm misafirlerimize açık olacak. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi aile ve hemşehrilerimize sıcak yemek servisinin Zabıta ekiplerimizce yapılacağını ve yine mahallerimizde yapacağımız iftar sofralarında siz hemşehrilerimizle bir arada aynı sofrayı paylaşacağımızı da bu vesileyle duyurmak isterim.
Buradan ilçemizde ve gurbette yaşayan tüm hemşehrilerimin Ramazan-ı Şerif’lerini tebrik ediyor,tüm İslam Alemi’ne hayırlı ramazanlar diliyorum.’’

Şahin YILANCI

Tür : Diğer Tarih : 26.05.2017