SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI AHMET BAHA ÖĞÜTKEN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Belediye Haber » SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI AHMET BAHA ÖĞÜTKEN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI AHMET BAHA ÖĞÜTKEN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

SAĞLIK

Sağlık Bakan Yardımcısı Hemşehrimiz Ahmet Baha ÖĞÜTKEN ilçemizi ziyaret etti.

Belediyemizde yapılan karşılama törenine İlçe Kaymakamı Erdoğan KANYILMAZ,Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan Hüseyin ARSLANTÜRK, İl Sağlık Müdürü Dr.Ahmet BAL,Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri,Belediye Meclis Üyeleri,Köy ve Mahalle Muhtarları ile STK Temsilcileri katıldı.

Belediyemiz Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda ilçemize yapılan ve yapılacak olan sağlık yatırımları ile ilgili bilgi veren Bakan merak edilen soruları da cevaplandırdı.

Toplantının ardından Belediyemiz arkasında çalışmaları süren Çevre Düzenleme ve Peyzaj Projesi'ni gezerek dedesinin kabrini ziyaret etti.

İlçemiz Devlet Hastanesi'nde hizmet vermeye başlayan Palyatif Bakım Ünitesi'nin de açılışını yapan Ahmet B.Öğütken buradaki hastaları da ziyaret ederek sohbet etti.

Üniversite yerleşkesi içerisinde verilen iftar yemeğinde Şehit ve Gazi yakınlarıyla bir araya gelindi.

Tür : Diğer Tarih : 09.06.2017