15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ 1.GÜN

Anasayfa » Arşiv Haber 2015-2016-2017 » 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ 1.GÜN

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ 1.GÜN

15

15 Temmuz hain darbe girişiminin 1.yılı münasebetiyle Belediyemiz tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri'nin 1.Günü coşkuyla gerçekleştirildi.

Fatih Camii önünden Mehter Takımı ve Fener Alayı ile halkın katılımıyla Birlik Yürüyüşü'nün yapılmasıyla program başladı.

Törende İlçe Kaymakamı Erdoğan KANYILMAZ,Belediye Başkanımız Şahin YILANCI ve Ak Parti Ankara Milletvekili,TBMM Meclis İdare Amiri Ahmet GÜNDOĞDU'nun konuşmaları yer aldı.Programda 15 Temmuz Belgeseli ve Sinevizyon gösterileri izletildi ve halkımıza lokma ikramı yapıldı.

Tür : Diğer Tarih : 14.07.2017