TAMZARA MAHALLESİNDE VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Anasayfa » Arşiv Haber 2015-2016-2017 » TAMZARA MAHALLESİNDE VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISI YAPILDI

TAMZARA MAHALLESİNDE VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISI YAPILDI

TAMZARA

İlçe Kaymakamı Erdoğan KANYILMAZ öncülüğünde Belediye Başkanımız Şahin YILANCI,İlçe Kurum ve Kuruluş Amirleri,Mahalle Muhtarları ve mahalle halkının katılımıyla Tamzara Mahallesi'nde Vatandaşla Buluşma Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının amacı Mülki İdare Amirleri'nin vatandaşlarımızın istek,öneri ve şikayetlerini alıp değerlendirmeleri,bu görevlerini yerine getirirken vatandaşlarımızın kendilerine veya ilgili idari birimlere müracaatları beklenmeden,doğrudan temas kurmak suretiyle toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasının sağlanmasıdır.

Tür : Diğer Tarih : 19.07.2017