KAMUOYUNA DUYURULUR!!!

Belediye Haber » KAMUOYUNA DUYURULUR!!!

KAMUOYUNA DUYURULUR!!!

KAMUOYUNA

İlçemizde son zamanlarda yaşadığımız yoğun fırtına ve olumsuz hava şartları muhalefetiyle kaledeki Atatürk büstünün kafa kısmı eğilmiş olup,yıldırım düşmesi sonucu enerji verilememesinden dolayı kaynak işlemi yapılamamıştır.Belli bir cenahın sırf ilçemizi karalama ve olayı farklı mecralara çekme çabalarını esefle kınıyoruz!!! Büstün 2 yıldır bu şekilde olduğu haberleri de gerçeği asla yansıtmamaktadır.

Şebinkarahisar tarihten bu yana tüm milli,manevi değerlerine bağlı,bunlardan asla ödün vermeyen bir ilçedir.Bizlerin bayrak,ata,vatan sevgisini sorgulamak,bunları ölçmek hiç kimsenin haddine değildir.

Belediyemiz ve Aksa Elektrik iş birliğiyle bugün Atatürk büstü onarılmıştır.Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Tür : Diğer Tarih : 11.08.2017