BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN 10 KASIM MESAJI

Anasayfa » Arşiv Haber 2015-2016-2017 » BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN 10 KASIM MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN 10 KASIM MESAJI

‘’1919'da Samsun'a çıkarak başlattığı İstiklal Harbimizi, 1923'te Ankara'da Cumhuriyeti kurarak zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal, adını tarihe nakşettirmiş kahraman bir asker, büyük bir devlet adamıdır.

Gazi Mustafa Kemal, bu ülkenin ve milletimizin ortak değerlerinden biridir.
Gazi Mustafa Kemal'in 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizin güçlenmesi için yılmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Nitekim Türkiye, son 14 yılda her alanda hayata geçirdiği kapsamlı reformlarla, devleti milletle kucaklaştıran politikalarıyla, bunu en iyi biçimde ispatlamıştır.

Ben bu vesileyle Cumhuriyetimizin bânisi Gazi Mustafa Kemal'i, ebediyete irtihalinin 79. sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyorum.’’

Tür : Diğer Tarih : 09.11.2017