Değerli Hemşehrilerim , Çok Sevgili Öğrenciler,

Bildiğiniz üzere ilçemize gelen bütün yatırımlar ikametgaha dayalı nüfus sayımı ile gerçekleştirilmektedir.Bunun yanı sıra Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı uzman hekim atamaları,tıbbi cihaz desteği,güvenlik güçleri görevli atama sayıları,devlet kurumlarını temsil binaları,ilçemize doğalgaz hizmetinin gelmesi,fakülte talebimizin karşılanması,İŞKUR istihdam destekleri ve diğer tüm kamu yardımları da ilçe nüfusu baz alınarak yapılmaktadır.İşte bu ve bu gibi daha birçok yatırımın ilçemize kazandırılması ve bu hizmetlerden yararlanabilmemiz için tüm hemşehrilerimizden bu işe sahip çıkmalarını istiyoruz.Özellikle bu noktada STK’larımıza,dernek başkanlarımıza ve tüm Şebinkarahisar sevdalılarına büyük görev ve sorumluluklar düşüyor.Emekli olan,herhangi bir sosyal yardım ve fon yardımı almayan herkesin ikametlerini ‘’1.adres’’ olarak Şebinkarahisar’a aldırmalarını istiyoruz.

Kıymetli Hemşehrilerim,

29 Aralık 2017 tarihine kadar ikametlerinizi Şebinkarahisar İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne bizzat başvurarak aldırmanız gerekmektedir.Gün birlik günü,memleketimize olan vefa borcumuzu yerine getirme günüdür.Gerekli hassasiyeti göstereceğine inandığım tüm hemşehrilerime saygı ve selamlarımla…

Şahin YILANCI
Şebinkarahisar Belediye Başkanı