BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI’NIN YENİ YIL MESAJI

Anasayfa » Arşiv Haber 2015-2016-2017 » BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI’NIN YENİ YIL MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI’NIN YENİ YIL MESAJI

‘’Değerli Hemşehrilerim,Sevgili Şebinkarahisarlılar,

2017 yılını artık geride bırakıyor,yeni umutlarla inşallah yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Öncelikle 2018 yılının  ülkemiz,milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını,savaşların olmadığı,insanların ölmediği, tüm dünyada barış,dayanışma  ve huzura vesile olması en büyük temennimizdir.

Değerli Hemşehrilerim,

Bu yıl maalesef pek çok üzüntücü verici hadise yaşansa da inşallah bu kötü günleri bir daha yaşanmamak üzere arkamızda bırakmış olacağız.Sadece ülkemiz değil,bölgemiz ve tüm dünya yeni bir döneme geçişin sancılarını yaşıyor.Şayet bu geçiş sürecini güçlü bir şekilde atlatır,hedeflerimizden kopmadan yolumuza devam edebilirsek parlak bir gelecek bizi bekliyor.Bunun için birliğimize,beraberliğimize,kardeşliğimize sımsıkı sahip çıkmak zorundayız.

Kıymetli Şebinkarahisarlılar,

Şebinkarahisar Belediyesi olarak hizmet etmekten gurur duyduğumuz Şebinkarahisar halkının yaşam şartlarını hak ettiği düzeye yaklaştırabilmek için sürdürdüğümüz hizmet yarışında yaptıklarımızı asla yeterli görmüyoruz.Bunun için de 2018 yılında daha çok çalışacak ve daha büyük projelere imza atacağız.

Huzurumuzu,kardeşliğimizi kimse inşallah bozamayacak.İçeride ve dışarıda ülkemiz üzerinde operasyon düşünenler Türkiye'yi zaafa uğratamayacak. Türkiye; demokrasi,insan hakları ve kalkınma yolundaki çabasını yeni başarılarla taçlandırdıkça da sadece kendi sınırları içerisinde değil,bölgesinde ve dünyada da bir istikrar ve güç merkezi olacak.

Son olarak uğurlamak üzere olduğumuz 2017 yılının son,yeni yılın ilk müjdesi olan ve taşerona kamu güvencesi veren Taşeron Yasası’nın sabırla bekleyen tüm işçi kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum.

Ben bu duygu ve düşüncelerle ilçemizde ve gurbette yaşayan tüm Şebinkarahisarlı Hemşehrilerimin yeni yılını can-ı gönülden kutluyor, koruduğumuz umutlar ve güçlenen hedeflerimizle 2018 yılının başta ilçemizde,ülkemizde ve tüm dünyada barışın ve huzurun müjdecisi olmasını diliyorum.’’

Tür : Diğer Tarih : 30.12.2017