ON BİRİNCİ KALKINMA PLANI ÇALIŞMALARI HAKKINDA DUYURU

Belediye Haber » ON BİRİNCİ KALKINMA PLANI ÇALIŞMALARI HAKKINDA DUYURU

ON BİRİNCİ KALKINMA PLANI ÇALIŞMALARI HAKKINDA DUYURU

ON

Giresun Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu’nun 08/02/2018 tarih ve 7895843-746.99-E.1833 sayılı yazısında belirtilen “On Birinci Kalkınma Planı çalışmaları” konulu duyuru.

DUYURU

Ülkemizin gelecek beş yıl içinde ulaşmak istediği hedefleri ortaya koyacak olan On Birinci Kalkınma Planı (2019-2023) hazırlıkları, T.C. Kalkınma Bakanlığı önderliğinde geniş katılımlı Özel İhtisas Komisyonları ve istişare toplantıları ile başlatılmıştır.

On Birinci Kalkınma Planı hazırlıkları kapsamında, yerel paydaşların, kadınların, gençlerin ve doğrudan vatandaşların kalkınma planı sürecine dahil olması hedeflenmektedir. Bu kapsamda toplumun tüm kesimlerinin plandan beklentileri ile katkılarını almak ve plana yansıtmak amacıyla bir anket çalışması düzenlenmektedir. Bu anket vasıtasıyla sunacağınız katkılar planın önceliklerinin belirlenmesine ışık tutacaktır.

Anket süresi yaklaşık 1-2 dakika olup vermiş olduğunuz cevaplar hiçbir kurum ya da kuruluşla paylaşılmayacaktır.

Anket Linki

TÜM KAMUOYUNA VE BELEDİYE PERSONELİNE DUYURULUR