Belediye Haber » BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLÇEMİZ ÖZEL BAKIM MERKEZİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ETKİNLİĞE KATILDI

Yaşlılar Haftası münasebetiyle İlçemiz Özel Şebinkarahisar Engelli Bakım Merkezi tarafından düzenlenen etkinlik Belediye Başkanımız Şahin YILANCI ve ilçe protokolünün katılımlarıyla gerçekleştirildi.Belediyemiz folklor ekibinin gösterisiyle başlayan etkinlikte bakım merkezinde tedavi gören hastalarımızın el emeği ürünleri sergilendi.İlçemiz İbni Sina MTAL öğrencilerinin hazırladığı şiir,yaşlılarla yapılan röportajın izlenmesi ve müzik dinletisinin ardından program sona erdi.

Tür : Diğer Tarih : 24.03.2018