Belediye Haber » 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ HALKIMIZIN YOĞUN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15

Belediyemiz ve İlçe Kaymakamlığı işbirliğinde hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri halkımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Akşam namazına müteakip Fatih Camii'nde belediyemiz tarafından bayrak dağıtımı yapıldı.Yüzlerce vatandaşımızın katılımlarıyla belediyemiz mehter takımı eşliğinde Şehitlere Saygı ve Demokrasi Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Tören alanında İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmaları İlçe Kaymakamı Erdoğan KANYILMAZ ve Belediye Başkanımız Şahin YILANCI tarafından yapıldı.Öğrenciler tarafından şiir ve kompozisyonlar okundu.Prof.Dr.Nasrullah HACIMÜFTÜOĞLU'nun Vahdet ve Hakimiyet konulu konuşmalarının ardından İlçe Müftüsü İsa YAYKIN'ın yaptığı duayla etkinlikler son buldu.

Tür : Diğer Tarih : 15.07.2018