BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Belediye Haber » BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Saygıdeğer Hemşehrilerim,

Türk milletine bırakılmış en büyük miraslardan olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95'inci yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Türkiye Cumhuriyeti, aradan geçen 95 yılda başta demokrasi, insan hakları, eğitim, sağlık, bilim, ulaştırma, enerji olmak üzere tüm alanlarda önemli mesafeler kat etti.Bugün gelişme, ilerleme ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda emin adımlarla yürüyoruz.Birlik ve beraberliğimizle dostlarımızı sevindirmeye,düşmanlarımıza da korku salmaya inşallah devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin 95’inci yıl dönümünde dünyanın en büyük havalimanı olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışıyla 2023 hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış olacağız.Bu eserlerin ülkemize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a ve emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile muasır medeniyetin tüm imkanlarından yararlanmamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını,bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet,şükran ve rahmetle anıyorum.Tüm hemşerilerimin Cumhuriyet Bayram’ını en içten duygularla kutluyorum.

Tür : Diğer Tarih : 28.10.2018