BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI’NIN YENİ YIL MESAJI

Belediye Haber » BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI’NIN YENİ YIL MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI’NIN YENİ YIL MESAJI

Değerli Hemşehrilerim,

Yeni bir yılı yeni heyecanlar, yeni hedefler ve yeni başlangıçlar ile karşılıyoruz.Öncelikle 2019 yılının Şebinkarahisar’ımıza,Türkiye’mize ve tüm dünyaya güzellikler getirmesini diliyorum.

Göreve geldiğimiz günden bu yana tarih ve kültür şehri Şebinkarahisar’da sizlerle birlikte güzel eserleri ilçemize kazandırmaya çalışıyoruz. Bizlere güvenip vermiş olduğunuz destek, yaptığımız ve yapacağımız işlere büyük güç kattı. Yeni yılın getireceği yenilik, güç ve enerji ile de yeni projeleri ve yeni eserleri Şebinkarahisar’ımıza el birliği içinde kazandırmaya inşallah devam edeceğiz.
Önümüzdeki yıl gerek içeride, gerekse dışarıda yine çok önemli gelişmelerin bizi beklediğini biliyoruz.

Ülkemizi hem siyasi,hem de ekonomik anlamda dizayn etmek isteyen,bizlere diz çöktürmek isteyen dış güçlerle mücadelemize devam edeceğiz.Her alanda ülkemizi güçlendirerek, devlet-millet tam bir dayanışma içerisinde karşımıza çıkabilecek yeni sıkıntılara hazırlıklı olmak için gece-gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.

Ben bu duygu ve düşüncelerle,2019 yılının Şebinkarahisar’ımızın sahip olacağı birçok yatırım,eser ve projeyle çok daha güzel bir yıl olacağına olan inancımız ile bütün hemşehrilerimin ve insanlık aleminin yeni yılını kutluyorum.

Tür : Diğer Tarih : 31.12.2018