Belediye Haber » BELEDİYE MECLİSİMİZ, BARIŞ PINARI HAREKATI'NA DESTEK AMAÇLI ORTAK DEKLARASYON HAZIRLADI

Belediye Meclisi'mizin AK Parti,MHP ve İYİ Parti üyeleri,Barış Pınarı Harekatı'na destek amaçlı ortak deklarasyon hazırladı.

Belediye Başkan Vekilimiz Onur Gürsoy başkanlığında olağanüstü toplanan mecliste kahraman mehmetçiğimizin Suriye’de yürüttüğü BarışPınarıHarekatı’na destek deklarasyonu okundu.

“Belediye Meclisi olarak, Barış Pınarı Harekâtı’nda ülkemizin ve Kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu bildiriyoruz.İnanıyoruz ki gün,her türlü siyasi görüş ayrılıklarını bir kenara bırakarak bir ve beraber olma günüdür.Çünkü söz konusu olan milli güvenliğimizdir,ülkemizin bekasıdır. Harekâtın başarı ile tamamlanacağına yürekten inanıyor,fedakar askerimize muvaffakiyetler diliyoruz.”

Tür : Diğer Tarih : 15.10.2019