BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Belediye Haber » BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

''Cumhuriyetimizin ilanının 96. yıl dönümünde,Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere,İstiklal Harbimizin kazanılmasına ve yeni devletimizin kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı gururla yad ediyorum.

Cumhuriyet,her türlü zorluk ve yokluğa rağmen,Türk Milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin,bağımsızlık ve hürriyet aşkının,güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının büyük bir eseridir.

600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen Cumhuriyetimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de belirttiği gibi 'Muasır Medeniyetler Seviyesine' çıkarma mücadelemizi ilk günkü heyecanla,azimle sürdürüyoruz.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti,hem kendi hedeflerine ulaşma çabasını sürdürürken,bir yandan bölgemizdeki ve tüm dünyadaki mazlumlara umut olmaya devam etmektedir.

Herkesin kapısını ve kalbini kapattığı sığınmacılara evini ve yüreğini açan,insani sorumluluklarını yerine getiren tek ülke Türkiye olmuştur.Tarihe,mazlumlara sırtını dönen değil evini ve ekmeğini bölüşen,her konuda tercihini haktan ve adaletten yana kullanan bir ülke olarak geçmenin şerefi de bize yeter.

Bu duruşumuzdan asla taviz vermeyecek,hiçbir engelin,hiçbir sabotajın, hiçbir oyunun bizi hedeflerimizden alıkoymasına müsaade etmeyeceğiz.

Bin yıllık vatanımız Anadolu topraklarının her karışında kanı ve alın teri olan tüm ecdada,şehitlerimize,gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı tebrik ediyorum.''

Şahin YILANCI

Tür : Diğer Tarih : 28.10.2019