BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN YENİ YIL MESAJI

Belediye Haber » BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN YENİ YIL MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN YILANCI'NIN YENİ YIL MESAJI

Değerli Hemşehrilerim,

2019 yılını geride bıraktık. Bir yaprak misali ömürden kopan her yıl,yeni bir yılın başlangıcı demektir.Geçen bir yılın nasıl geçtiği önemlidir.Kendimize,ailemize, şehrimize,ülkemize birşeyler katabildiysek mutluyuz.

Şebinkarahisar Belediyesi olarak vatandaşlarımıza ve ilçemize elimizden geldiğince sizlerin de destekleri ile hizmet etmeye çalıştık.2020 yılında da hizmetlerimize gayretle devam edeceğiz. Çünkü Şebinkarahisar, iyi ve güzel olan her şeye değer.

Bu yeni yıl ilçemiz adına kardeşlik, dayanışma duygusunun pekiştiği,kentimizi refaha,huzura ulaştıracak hizmetlerin üretildiği bir yıl olsun.2020 yılında tüm hedef ve hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle,sevdiklerinizle birlikte mutlu,huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi temenni ediyorum.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

Şahin YILANCI
                                                                                                        Şebinkarahisar Belediye Başkanı